Clienti

Acordam o atentie deosebita mentinerii si consolidarii unor relatii bazate pe respect, transparenta si incredere cu partenerii nostri de afaceri. Gratie acestora, produsele noastre sunt prezente in toata tara si pe toate segmentele: confectii, echipamente de protectie, produse pentru plaja, gradina, camping, parasolare, fotolii puf, imprimate si altele.

OBLIO ASTRANS SA - BISTRITA

www.oblioas.ro

In calitate de reprezentant al firmei Doppler Ges.m.b.H. in Romania, activeaza in domeniul comertului cu umbrele de ploaie, productia de umbrele de terasa, umbrele publicitare, mobilier de gradina si accesorii.

SCOLARO PROMO SRL - Alba Iulia

www.scolaro.ro

Firma italiano-romana producatoare de mobilier de gradina, umbrele de terasa cu brat lateral, umbrele de gradina, umbrele publicitare, umbrele de plaja, umbrele de soare, umbrele de ploaie cu schelet de lemn sau de metal, copertine retractabile pentru terase, rulouri exterioare pentru ferestre si balcoane, pavilioane (corturi) publicitare, pavilioane (corturi) de piata pliante, gazebo din lemn, chioscuri din lemn, filigorii din lemn, usi de interior si exterior din lemn, ferestre din lemn, scari interioare din lemn.

LICCO PROMPT SRL - Arad

www.umbrelepro.ro

Companie specializata in productia, distributia si intretinerea umbrelelor de terasa personalizate si produse conexe pentru clienti precum Coca Cola, Heineken, Ursus, Stella Artois, Tuborg, Dorna, Borsec, McDonald’s, Betty Ice, OMV.

TOPP ROMANIA SRL - Iasi

www.topp-textil.de

Companie specializata in benzi taiate si solutii textile inovatoare.

ADINA SRL - Galati

www.adina.com.ro

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul confectiilor textile, compania este in prezent unul dintre principalii furnizori de echipament militar pentru organismele guvernamentale din Romania: Armata, Jandarmerie, Pompieri, Politie.

STEFANA SRL - Iasi

-

Producator de echipamente de protectie.

FORNAX GROUP SRL - Constanta

www.fornax-group.ro

Infiintata in anul 1994, are ca principal obiect de activitate importul si productia echipamentelor individuale de lucru si protectie a muncii.

ROFOBIT SRL – Bucuresti

www.rofobit.ro

Executa servicii complete de printare digitala cu cele mai noi tehnologii pentru print digital direct pe textile.

RODIMPEX SRL - Iasi

www.rodimpex.eu/

Firma specializata in domeniul productiei de jachete impermeabile, bluzoane, pantaloni si costume de protectie.

TERMOSANITAS 2000 SRL - Bucuresti

www.fotoliipuf.ro

Comercializeaza fotoli puf sau Bean bags, colorate, forme diverse, usoare si rezistente.

MARAHAMI PROD SRL - Targoviste

www.marahamiprod.ro

Produce o gama larga de salopete, halate, veste, bocanci de protectie.

AMBIENT DESIGN SRL - Bucuresti

www.aztec.ro

Productie publicitara si de divertisment.

TE-ROX PROD SRL - Pascani

-

Activeaza din 2007 in domeniul industriei textile, ca producator de accesorii textile (huse si centuri) pentru fabricarea de scaune de siguranta auto pentru copii.

MOTEXCO SRL - Iasi

www.motexco.ro

Domeniul principal de activitate: productia si comercializarea de echipamente militare, aprobate de Ministerul Roman al Apararii, dar si de ministerele NATO. Motexco produce echipament pentru Jandarmeria Romana, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Institutii de stat, societati civile si private atat din Romania cat si din strainatate. Sub logo-ul sau, Motexco produce o gama larga de produse, de la produse simple (pantaloni, jacheta, rucsac) pana la articole high-tech, cum ar fi echipamente de protectie balsitica, plasa de camuflaj, corturi militare si civile.

SANTIERUL NAVAL CONSTANTA SA - Constanta

www.snc.ro

Se numara printre cele mai mari santiere de constructii si reparatii nave din Europa.

NGM COMPANY SRL - Navodari

www.echipamentengm.ro

Obiect de activitate: productia echipamentelor de protectie si a uniformelor de lucru.

SCOLARO MARIO & FABIO Srl - Italia

www.scolaro-parasol.it

A fost infiintata acum 40 de ani si are o vasta experienta in productia de umbrele de soare artizanale din lemn. Produce umbrele din lemn si aluminiu, tesaturile utilizate fiind impermeabile si tratate anti-mucegai.

CONDOR SA - Bucuresti

www.condor-sa.ro

Firma producatoare de parasute si echipamente militare de zbor.

Copyright 1991-2014 © Majutex™. Toate drepturile rezervate.