Loading
https://www.majutex.ro/images/maj/Slide-DespreNoi01.jpglink
https://www.majutex.ro/images/maj/Slide-DespreNoi02.jpglink

Despre noi

 

SC Majutex SRL

Infiintata in 1991, SC Majutex SRL este o companie cu capital 100% romanesc ce produce tesaturi, jaluzele verticale, rulouri textile, cu posibilitatea de a aplica tesaturilor tratamente speciale.

Cu o capacitate de productie de 80.000 ml de tesatura pe luna, 38 de angajati si un spatiu de productie de 6000 mp, ne indeplinim de peste 25 de ani promisiunea de a satisface intr-o maniera profesionista cerintele clientilor nostri, creand si consolidand parteneriate autentice bazate pe respect, transparenta si incredere.

Istoric

Dl. Mihai MancasiIstoria noastra incepe in 1991, cand Mihai Mancasi, avand o experienta de 30 de ani in calitate de director tehnic al Fabricii de Matase Victoria Iasi, a pus bazele SC MAJUTEX SRL, producand tesaturi tip matase pe razboaie cu suveica. In scurt timp au fost brevetate tesaturi noi: cele creponate, cu aspect smirgheluit, alaturi de cele ce-si schimba culoarea in functie de unghiul din care este privit materialul.

Astfel, in primii doi ani, SC Majutex SRL s-a pozitionat in top 7 firme din judetul Iasi dupa nivelul cifrei de afaceri si al profitului.

Un adevarat vizionar si pasionat de inovatii, Mihai Mancasi a proiectat si realizat in regie proprie, intre anii 1995-1998, utilajele pentru fabricarea de jaluzele verticale, devenind astfel singurul producator din Romania, statut mentinut si astazi. In plus, compania a inceput in 1997 realizarea de tratamente speciale pe suportul textil al clientului (hidrofobizari, ignifugari, smirgheluiri, peliculizari, smirgheluiri, antimurdariri, antistatizari, antiacid si altele), iar in 2007 a repornit procesul de fabricare tesaturi de diverse tipuri (poliester, vascoza, poliamida, bumbac, amestecuri).

In prezent, firma noastra dispune de intreg fluxul de productie a unei tesaturi, de la sectia de tesatorie la cea de finisaj, calitatea tesaturii fiind asigurata de masini performante, cum ar fi: masina de urzit Taiana, masini de tesut Somet Thelma Excel si Nuovo Pignone, rama uscare si termofixare Bruckner, masina de vopsit sub presiune MCS, masina de taiat Calemard, dozator Hansa Mixer, masina de raclare Unitech, calandru Ramisch Kleine Wefers.

Ne bucuram sa putem spune ca SC Majutex SRL este prezenta, prin produsele sale, in toata tara, producand tesaturi tehnice si fiind singurul care poate aplica orice tip de tratament pe orice tesatura.

Anul 2014 a marca demararea unui proiect cofinantat de Uniunea Europeana, in valoare de 1.500.000 EUR, care a imbunatatit tehnologia pentru obtinerea tesaturilor tehnice si aplicarea de tratamente speciale pe tesaturi.

Echipa Majutex™

Cu dorinta de a gasi solutii si de a se implica, curajul de a risca pentru a reusi si efortul de a deveni mai buni in ceea ce fac, echipa Majutex™ este trainica si unita.

Pasiunea si profesionalismul fondatorului Mihai Mancasi au fost impartasite si de fiul acestuia, Iulian Mancasi, ce s-a alaturat firmei in 1994. Iulian Mancasi este absolvent al Facultatii de Textile, sectia Filatura-Tesatorie, avand doctoratul in finisaj textil. In anul 1995, Corina Mancasi, licentiata a Facultatii de Textile – sectia Confectii si a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, a preluat responsabilitatile economico-financiare necesare functionarii optime a companiei.

2003 aduce echipei un nou membru, Ionela Mititelu. Cu excelente abilitati de comunicare, apreciate in nenumarate randuri de clientii nostri, ea preia comenzile acestora si realizeaza contabilitatea primara.

Robert Jigoranu, la inceputul lui 2006, completeaza echipa Majutex™in calitate de director comercial. Absolvent al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, cu un master in Economie Europeana si experienta prealabila in marketing, Robert Jigoranu se ocupa cu maiestrie de activitatea de vanzare, aprovizionare si de asigurare a calitatii. De 8 ani, competentele sale, in permanenta dezvoltate, sprijina pozitionarea tot mai buna a companiei Majutex™ pe piata.

Avem alaturi o echipa de alti 34 membri, carora le suntem recunoscatori pentru efortul depus zi de zi astfel incat cerintele clientilor nostri in materie de calitate si timp de livrare sa fie satisfacute in mod profesionist.

 

 

 

Copyright 1991-2014 © Majutex™. Toate drepturile rezervate.