Jaluzele verticale - gata confectionate

Ferestrele sunt minunate pentru a permite accesul luminii naturale, insa uneori stralucirea soarelui ne poate deranja, acasa sau la birou. Jaluzelele verticale sunt o solutie practica si eleganta, benzile reglabile permitand ajustarea intensitatii luminii din incaperi si asigurand discretia necesara activitatilor desfasurate.

Lamelele jaluzelelor sunt tratate antistatic, sunt lavabile la temperaturi de pana la 40 grade Celsius. Culorile au stabilitate la spalat si rezista la expuneri prelungite la lumina solara intensa si caldura.

Jaluzele verticale gata confectionate sunt disponibile pe urmatoarele coduri de culoare: 

Coduri de culoare - jaluzele gata confectionate

210

221

321

326

345

360

375

380

385

395

450

580

 

Modele in fabricatie

 

Pe langa caracteristicele afisate, oferim si posibilitatea de ignifugare a benzilor (tratament impotriva arderii).

Tesaturile produse in cadrul fabricii si folosite la jaluzele verticale se spala in apa, cu detergent (neionic sau anionic - concentratie 2g/l), prin tamponare cu un burete, apoi se clatesc cu dusul. Ulterior, se monteaza benzile in draperie si se usuca in stare libera. Mentionam ca in urma procesului de spalare, produsul nu se destrama si culoarea nu cedeaza. Nu spalati produsul cu ajutorul masinii de spalat.

Va invitam sa ne contactati pentru a va trimite catalogul nostru cu mostre aferente benzilor textile; astfel, veti avea certitudinea privind modelul dorit, eliminand neconcordantele intre imaginile afisate pe calculator si modelul original.

Copyright 1991-2014 © Majutex™. Toate drepturile rezervate.